No Image

برداشت خرمای مجول کشت بافتی در بوشهر آغاز شد

شهریور ۳۰, ۱۳۹۶ بدون دیدگاه



به گزارش ایرنا، محمد تقی منوچهری عصر پنجشنبه در آیین برداشت خرمای مجول شهرستان تنگستان افزود: از ۱۰ هزار اصله نخل واریته مجول کشت بافتی کشور به عنوان رقمی وارداتی، ۱۰ درصد آن معادل یک هزار و ۲۰۰ اصله در چهار منطقه استان بوشهر کشت شده است.
وی با بیان اینکه خرمای مجول از سال ۸۲ در کشور وارد شد اظهار کرد: از آنجایی که گونه خرمای مجول از کیفیت بالایی برخوردار است مورد توجه کشاورزان منطقه قرار گرفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: با آغاز برداشت این گونه خرما در نخلستان‌های استان بوشهر، گزارش‌هایی از رشد خوب و محصول‌ دهی بالای این رقم دریافت شده است.
منوچهری با اشاره به آغاز برداشت خرما از نخلستان‌های استان بوشهر بیان کرد: بیش از ۶ میلیون اصله نخل در استان بوشهر از گونه‌های مختلف وجود دارد که برداشت خرما تا اوائل آبان ادامه دارد.
وی گفت: تا پایان برداشت محصول از نخیلات پیش بینی برداشت ۱۵۶ هزار تن محصول می‌شود این درحالی استکه برداشت در مرحله رطب و خارک از نخلستان‌های استان پایان یافته و اکنون برداشت خرما آغاز شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری بوشهر نیز با اشاره به اینکه این استان یکی از قطب‌های تولید خرما در کشور است گفت: وجود بیش از ۶ میلیون اصله نخل با گونه‌های مختلف بازار پسند و با کیفیت بالا از ویژگی‌های محصول خرمای استان بوشهر است.
سعید‌ زرین‌ فر افزود: تولیدات خرمای استان بوشهر علاوه بر عرضه در بازارهای داخلی در بازار مختلف دنیا از جمله به کشورهای حاشیه خلیج فارس، آسیای میانه و اروپا صادر می‌شود.
وی بیان کرد: توجه به ارزش افزوده که با ایجاد صنایع فرآوری محقق می‌شود ارزش خرما را افزایش می‌دهد که این مهم باید در دستور کار نخل‌داران و سرمایه‌گذاران قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری بوشهرگفت: خرمای مجول گونه‌ای است که بازار خوب و آماده‌ای در کشورهای مختلف دارد و مورد توجه باغداران برای توسعه کشت آن است.
زرین‌فر افزود: قرار است بخشی از نخلستان‌های استان بوشهر تحت پوشش خرمای مجول قرار گیرد که از ارزش افزوده بالایی برخوردار است.
۶۰۴۷/۶۰۴۳**
خبرنگار: موناعیدان* انتشاردهنده: خدانظرخواجه



انتهای پیام /*










Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *