به گزارش ایرنا،میرآرمان واعظی مدیر کل شیلات استان اردبیل سه شنبه در حاشیه برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در شهرستان گرمی مغان گفت: اردبیل از نظر سرانه مصرف ماهی در کشور رتبه سوم را در بین استان های غیر ساحلی کشور دارد.
وی بیان کرد: با برگزاری جشنواره های پخت غذاهای دریایی در شهرستان های استان سعی در ترویج فرهنگ مصرف بیشتر ماهی را در بین مردم داریم .
وی افزود: در شهرستان گرمی ۳۹ مزرعه پرورش ماهی فعال هستند که پارسال ۵۰۴ تن انواع ماهیان سردآبی و گرم آبی شامل ۲۵۰ هزار قطعه تخم چشم زده و ۲۰۰ هزار قطعه ماهی سردآبی تولید کردند و پیش بینی می شود میزان تولید امسال ۲۰ درصد افزایش یابد.
واعظی اضافه کرد: شهرستان گرمی رتبه چهار را در بین شهرستانهای استان اردبیل در تولید ماهی به خود اختصاص داده است.
در پایان این جشنواره بر اساس رای هیات داوران شهناز حاجی زاده ؛ منیژه فیروزی و راضیه اصلی به ترتیب رتبه های اول تا سوم این جشنواره را در زمینه بهترین آشپزپخت ماهی به خود اختصاص دادند.
مصرف ماهی عنوان یک دارو و یک آنتی بیوتیک در علم تغذیه مطرح است و به دلیل داشتن منبع سرشار امگا سه باعث انسداد رگها نمی شود و مصرف کننده را از بسیاری از خطرات جانی همچون سکته قلبی، تپش قلب و گرفتگی عروق و انباشتگی چربی در بدن در امان نگه می دارد .
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده : سیفعلی موسی زاده
۶۰۱۶/۶۰۱۸



انتهای پیام /*