No Image

سرانه مصرف ماهی در استان اردبیل به بیش از ۱۱کیلوگرم افزایش می یابد

شهریور ۲۹, ۱۳۹۶ بدون دیدگاه



به گزارش ایرنا،میرآرمان واعظی مدیر کل شیلات استان اردبیل سه شنبه در حاشیه برگزاری جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در شهرستان گرمی مغان گفت: اردبیل از نظر سرانه مصرف ماهی در کشور رتبه سوم را در بین استان های غیر ساحلی کشور دارد.
وی بیان کرد: با برگزاری جشنواره های پخت غذاهای دریایی در شهرستان های استان سعی در ترویج فرهنگ مصرف بیشتر ماهی را در بین مردم داریم .
وی افزود: در شهرستان گرمی ۳۹ مزرعه پرورش ماهی فعال هستند که پارسال ۵۰۴ تن انواع ماهیان سردآبی و گرم آبی شامل ۲۵۰ هزار قطعه تخم چشم زده و ۲۰۰ هزار قطعه ماهی سردآبی تولید کردند و پیش بینی می شود میزان تولید امسال ۲۰ درصد افزایش یابد.
واعظی اضافه کرد: شهرستان گرمی رتبه چهار را در بین شهرستانهای استان اردبیل در تولید ماهی به خود اختصاص داده است.
در پایان این جشنواره بر اساس رای هیات داوران شهناز حاجی زاده ؛ منیژه فیروزی و راضیه اصلی به ترتیب رتبه های اول تا سوم این جشنواره را در زمینه بهترین آشپزپخت ماهی به خود اختصاص دادند.
مصرف ماهی عنوان یک دارو و یک آنتی بیوتیک در علم تغذیه مطرح است و به دلیل داشتن منبع سرشار امگا سه باعث انسداد رگها نمی شود و مصرف کننده را از بسیاری از خطرات جانی همچون سکته قلبی، تپش قلب و گرفتگی عروق و انباشتگی چربی در بدن در امان نگه می دارد .
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده : سیفعلی موسی زاده
۶۰۱۶/۶۰۱۸



انتهای پیام /*










Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *