خانه / Uncategorized / کاهش مصرف قزل آلا سبب پرورش گونه های جدید ماهی در خراسان رضوی

کاهش مصرف قزل آلا سبب پرورش گونه های جدید ماهی در خراسان رضوی



محمدرضا مهدیزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تنها گونه ماهی سردآبی که هم اینک در خراسان رضوی پرورش داده می شود ماهی قزل آلاست اما با افزایش مصرف و گرایش مردم به گونه هایی مانند ماهی تیلاپیا شاهد کاهش مصرف قزل آلا هستیم.
وی بدون اشاره به کاهش میزان مصرف قزل آلا گفت: رایزنیها و پیگیریها برای انتخاب و پرورش گونه های جدید ماهی سردآبی در استان آغاز شده که امیدواریم این پیگیریها زودتر به نتیجه برسد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: پرورش و تولید ماهی سردآبی در این استان بیشترین میزان را به خود اختصاص داده بطوری که حدود 80 درصد تولید به قزل آلا اختصاص دارد.
وی به تولید 9 هزار و400 تن ماهی خوراکی طی پارسال در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: هفت هزار و 429 تن از این میزان ماهی سردآبی و هزار و 926 تن ماهی گرم آبی بوده است.
336 واحد تولید و پرورش ماهی سردآبی و هزار و 330 واحد پرورش و تولید ماهی گرم آبی در خراسان رضوی فعالیت دارند. این استان در حوزه پرورش و تولید ماهی رتبه چهاردهم را در سطح کشور دارد.
خبرنگار: آرزو جاودانی **انتشار: حسین کریم زاده
7496/1858



انتهای پیام /*










درباره gohari